Qui som?

Associació Volei Platja Calella

L'Associació Volei Platja Calella (AVPC) és una associació esportiva sense afany de lucre formada per esportistes aficionats/des al volei platja, amb la intenció de organitzar i difondre events per a la pràctica d'aquesta modalitat esportiva, a nivell local.

Competim i col·laborem amb entitats i associacions locals i veïnes dins l'àmbit del Volei des de Blanes fins a Mataró.

La Junta

President: Xavi Alonso Artigas

Vicepresident: Miguel Angel Aguilar

Secretari: Oriol Verdura Contreras

Tresorer: Rocio Carballo Cordoba

Vocal 1: Natxo Mediavilla Barris

Vocal 2: Luca Lorenzini

Som una entitat esportiva constituïda
l'abril del 2007

 

Consulta els nostres Estatuts:

La nostra història

2007

2007

Neix l’associació de volei platja Calella (AVPC) en mans d'esportistes aficionats amb l'objectiu de difondre i practicar el volei platja a Calella.

2008

2008

Realitzem la 1ª Trobada de Mini Volei Platja amb les escoles de Calella.

2010

2010

L’AVPC inicia el projecte d'escoles de volei platja amb la categoria iniciació per a nens de 10 a 18 anys.

2015

2015

 La nostra escola de volei platja fa la seva primera participació al torneig “Volei Xics”.

2016

2016

Iniciem l’escola de tecnificació per aquells alumnes majors de 14 anys que volen conèixer i entrenar  més a fons la modalitat.

2017

2017

Celebrem el X Torneig Jordi Bachs que, any rere any, amb aquesta trobada entre amics i coneguts d'en Jordi Bachs, li fem una homenatge i gaudim d’una diada de molt volei platja en un ambient familiar i de companyerisme.

2018

2018

Amb l’objectiu de reforçar els llaços familiars i enfortir la familia AVPC, vam realitzar el primer “Volei Family” una activitat que va permetre que tota la família jugués junta per gaudir de moments molt divertits i de molt volei platja.

2019

2019

Neix l’escola de Mini Volei, pensada per a nens de 4 a 8 any, iniciem el volei platja amb molts jocs i aprofitant l’espai natural de la nostra platja. Continuem reforçant vincles familiars i oportunitats d'hàbits saludables per a tota la família.

2020

2020

Un any per recordar, un any de COVID però de molt volei platja amb tot el protocol i les mesures per gaudir més que mai. La nostra escola surt enfortida amb una valoració praticament máxima per part de les famílies de l'escola.

2021

2021

Ampliem l'escola de Mini Volei fins els 10 anys i passem de 2 a 3 cops a la setmana. Un canvi que reforça i enforteix la nostra filosofia.

2022

2022

Cormi Mini Vòlei ha estat guardonat per la Fundació Privada Catalana per l'Esport, dins la categoria d'Educació i Esport de Lleure. Un premi a la millor iniciativa o projecte educatiu que, a través de la pràctica esportiva de lleure i l'activitat física, cerca la formació integral de la persona i la millora de la qualitat de vida de la ciutadania, especialment del col·lectiu infantil i juvenil.

ACTUALITAT

Avui l’AVPC compta amb més de 100 alumnes dividits en les diferents escoles: minivolei, iniciació, tecnificació i adults.

Disposem de 9 camps complets i amb projecte de futur de fer l’ampliació de 2 camps més, i poder donar cada cop més, excel·lència pels nostres socis.

Seguim creixent!

Vols fer-te soci?

Si vols posar el teu granet de sorra et convidem a formar part de la nostra associació.
Gaudiràs de molts avantatges!

TOP